Történetek Eropolisból és azon túlról
A naplót írjapervmen
Eredetileg eszem ágában sem volt blogot írni, de tegnap XY ( tudom ám ki volt ) elvette az egyetlen bizalompontomat, amit a telefonszámom hitelesítésével szereztem, így megfosztott a chatelés, illetve a napi 2 levélírás lehetőségétől. Azért hogy visszaszerezzen ezen jogokat, kénytelen voltam örömpolgárságot vásárolni. Ezáltal pedig lehetőségem nyílt a blogírásra, illetve saját csoport létrehozására.
Az itt megosztott történetek nem újkeletűek, évekkel ezelőtt már publikáltam őket egy zárt Facebook csoportban, így előfordulhat, hogy egyeseknek ismerős lesz némely bejegyzés. Ezek a irományok mind saját kútfőből pattantak elő, ha nem hiszed, az a te dolgod!
Több, mint 1 évtizede regisztráltam először erre az oldalra és kisebb - nagyobb megszakításokkal rendszeresen próbálkoztam partnert találni. Az, hogy ez mennyire sikerült, kiderül a posztjaimból. Azt még hozzátenném, hogy mivel tizenakárhány éve ismerem az oldalt, a 2024 előtt regisztrált ( főleg a női ) profilok 80 %- a már ismerős számomra és nagyjából képes vagyok felmérni, hogy ki a komoly, valós személy és ki az, aki csak privát chatben fárasztja az embereket.
A blog 90 napig fog élni, amíg az örömpolgárságom is.
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
9
Számodra látható napló bejegyzés
9
következő
összes bejegyzés
előző
Szubribanc 2.
A lány pont azt a típust testesítette meg, akit minden egészséges heterószexuális (oké a biszexek is) férfi csodálattal vegyített vággyal bámul meg az utcán. De még a nők is...de a legtöbbje csak irigységből:) Egy igazi szolid kis szexbomba állt előttem és biztos azonnal észrevette rajtam a megilletődöttséget, pedig igyekeztem magabiztosan fellépni :) A szolid kifejezést a viselkedésére és a sminkjére értettem, amely külsőségek csak még fokozták tökéletességét. Tehát nem egy harsányan kisminkelt, szélsőségesen gesztikuláló, minden figyelmet magáénak tudni akaró beképzelt nőszemély pislogott rám. Arca szinte bájos ártatlanságot sugárzott és a zavarbaejtő szituáció miatt kissé szégyenlősen is viselkedett. Alakja minden szempontból ideális volt..a topmodell kategória minden egyes feltételének megfelelt, véleményem szerint. Öltözete nyárias volt, sokat sejtető és minden fantáziát megmozgató (ahogy azt előre megbeszéltük)
Mivel nem szerettem volna húzni az időt...minél később adta volna tudtomra, hogy mégsem szeretne közelebbi ismeretségbe bonyolódni velem, annál fájóbb lett volna nekem, így aztán azonnal nekiszegeztem a kérdést, ami a rólam kialakult szimpátiájának meglétét feszegette.
Pozitív választ kapva (valamint az idő szűkösségére való tekintettel) felajánlottam, hogy akár fel is mehetnénk hozzám.(Hú,de rámenős vagyok...fenéket:))
Az utazás pár perce alatt óvatosan kérdezgetve kicsit megpróbáltam megtudni róla néhány dolgot. Nem volt visszautasító semmilyen téren, készségesen, kedvesen válaszolt kérdéseimre ezáltal oldva az én senki által nem látható gátlásaimat:)
Beértünk a házba és egyre hevesebben vert a szívem, mert amikor a liftbe léptünk, egy általam előre kitervelt forgatókönyv szerint egy tesztet végeztem el. Ahogy becsukódott mögöttünk az ajtó, felé fordultam és határozott mozdulattal felhajtottam a szoknyáját és végigsimogattam kőkemény,feszes popsiján....tudtam, ha az lesz a reakciója, amire számítok,akkor az elkövetkezendő órában a menyországban fogom érezni magam. Halkan felsóhajtott, szemeit lesütötte és hagyta,hogy idegenként végigkövessem popsija domborulatát, majd elöl próbálkoztam, de óvatosan csak a combja belső feléhez értem, utána egyik tökéletes mellét markoltam meg. Teljesen átadta magát nekem, éreztem hogy bármire kész lenne (persze csak amit megbeszéltünk),szinte áradt belőle az odaadás, kiszolgáltatottság.
Beértünk a lakásba, bekísértem a szobába és megkértem, hogy míg én (a kinti nagy melegre való tekintettel) gyorsan lezuhanyozok, addig helyezze magát kényelembe. Előre eltervezett szándékkal felvértezve, hogy egy kicsit oldja a gátlásait, elindítottam egy mindkettőnk számára igen élvezetes extrém kategóriájú felnőttfilmet (a nagysikerű GGG sorozat egyik pisilős részét) majd megjegyeztem, hogy örülnék neki ha magához nyúlna közben és mire visszajövök, már ruha nélkül várjon rám. Mondanom sem kell, az a pár perc, amit a kádban töltöttem, szinte óráknak tüntek számomra....elképesztő akaraterőre volt szükségem, hogy ne rohanjak be közben.
A látvány, ami fogadott szinte egy igazi pornófilmbe illett. Az ágyon széttett lábakkal a bugyiján keresztül a punciját simogató gyönyörűség a kis nyári ruháját levéve (külön kérésre a magastalpú szandált magán hagyva) megtestesítette mindazt, amitől egy férfi igazi kanos ösztönlénnyé válik a pillanat törtrésze alatt. Azonnal levetettem vele fekete kis tangáját és az izmos combjai közé heveredtem. Életem során jó pár női nemi szervet láttam már, de amivel itt szembesültem, az maga volt a tökély. Gyönyörűséges szeméremajkaira tapasztottam a számat és azonnal beszívtam mélyen puncijának bódító illatát. Leve kimondottan édeskés volt, olyannyira, hogy csukott szemmel nem mondtam volna meg,hogy egy puncit ízlelgetek éppen. Mikor már kellően benedvesedett, odanyomtam hozzá az arcomat és teljes széltében összekentem magam vele...azt akartam, hogy mindenem tőle csillogjon, hogy egy részét magamévá tegyen, hogy minél többet kapjak belőle. Először finoman csak az egyik ujjamat beledugva, elkezdtem bentről kifelé simogatni, majd a szűk, de annál sikamlósabb lyukacskába még egy ujjamat becsúsztatva éreztem forró lüktetését, ami néha megremegett és megszorított. Elképesztően feltüzelt a szituáció: egy vérbeli, dögös kis szuka lába közt kéjelgek, aki csak arra vár, hogy birtokba vegyem a száját, hiszen ez volt minden vágya:hogy használjam a száját!
Mennyei kéjnedvétől fénylő arccal feltápászkodtam és utasítottam, hogy térdeljen elém. Engedelmesen elhelyezkedett előttem és a már egy ideje erektált farkamat a szájába tömtem. Letekintettem angyali arcára és a kiszolgáltatottságot látva rajta, elszállt minden gátlásom. Megadtam neki, amire vágyott és ezáltal én is megkaptam, amire én vágytam. Alaposan és ellentmondást nem tűrve szopattam. Hol a fejét szorítottam rá, hol a hajába kapaszkodva próbáltam kideríteni a határait. Több nyálat akartam látni, hogy folyjon végig a combomon, a heréimen, ezért rászóltam, hogy köpje le. Miután már elegendő mennyiség állt rendelkezésemre, fogtam a szájában otthonosan megjáratott faszomat és könyörtelenül felpofoztam vele. Engedelmesen tűrte, arcáról magabiztos kéj sugárzott. Majd elkentem babapofiján, beleköptem a szájába és azzal a mozdulattal már nyomtam is le a torkán egy újabb menetre. Ütemesen járattam nemi szervemet bársonyos ajkai közt, közben még elcsattant néhány pofon, majd lehajoltam az általam meggyalázott női szájhoz és forrón,vadul belecsókoltam...az arcát végignyalogattam....engedelmesen tűrte minden cselekedetemet. Egyszer sem próbált kibújni a feladata alól, nem finnyáskodott, nem húzódzkodott...tette a dolgát, amire született.
Ezután újabb pózba parancsoltam...hanyatt fektettem az ágyon, mert arra vágytam, hogy a legideálisabb testhelyzetben szopassam tovább. Feje lelógott az ágy széléről és behódolva várta, hogy ismét birtokba vegyem a száját. Egy újabb bőnyálas menet után, gondoltam egyet és felkínáltam neki a frissen szőrtelenített ánuszom. Helyesebben mondva rányomtam a fenekemet a szájára...ügyes kis nyelve azonnal elkezdett munkálkodni az újabb célponton és hálásan nyalogatta az érzékeny testrésemet. A száján ültem és próbáltam nem elveszíteni az önuralmamat, még a tekintetem is elhomályosult. Hogy egyensúlyomat el ne veszítsem nyalatás közben, ráhajoltam karcsú testére és újfent belekóstoltam a tündéri pinácskájába. Tulajdonképpen 69-ben feküdtünk,csak nem éppen a klasszikus formában...én a pináját, ő a seggemet nyalta. Mindeközben végre oly közel kerültem az általam régóta fétisizált női testrészhez, hogy végre végigcsókolhattam a lábát, egészen a lábfejéig.
Tudtam, hogy semmi sem tart örökké és úgy határoztam itt az ideje, hogy megjutalmazzam ezt az tehetséges kis ribancot. Leszálltam róla és a hajánál fogva magam elé rendeltem. Tekintete fátyolos volt, arca ragyogott a nyálától és éreztem eljött az idő,hogy megtapasztaljam milyen mértékű a spermaéhsége. Végső támadásba lendülvén még egy kicsit szájbabasztam, miközben az orrát befogva, ismét lenyomtam a torkán a meggyötört faszomat...
5 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
előzmény
#pervmen: 
Akkor annak örülök, hogy megosztod. Jól megírt történetek. :) Olvasom is a többit, mert le vagyok maradva :)
előzmény
#circus-lush-princess-29: Folytattam? Hát, ahogy a bevezetőben is írtam, ezek már évekkel ezelőtt meg lettek írva, most csupán annyi a dolgom, hogy posztolás előtt el kell döntsem, a több száz történet közül melyiket osszam itt meg.
1 válasz erre
Nagyon tetszik ahogy fogalmazol. Örülök, hogy folytattad. :) 
1 válasz erre
előzmény
#polaroid: Köszönöm a hozzászólást, holnap kiteszem a befejező részét.
Kellően szórakoztató, intelligens írás, várom a folytatást.  :) 
1 válasz erre
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.